ברוכים הבאים לפורום תנועה לגיל הרך
בפורום זה מוזמנים להשתתף כל מי שנושא "הפעלת ילדים בתנועה" מדבר אליו, (גננות, מדריכי חוגים, מפעילי הורים וילדים,ליצנים והורים). מחפשים רעיונות להפעלת הילדים ביום חורף גשום? צריכים רעיונות להפעלת הורים וילדים בחגים או באירוע מיוחד?
הפעלות לימי הולדת? אשמח לשתף אתכם בתוכניות ורעיונות לפעילויות תנועה חוויתיות ויחודיות המציעות לילדים מגוון רחב של התנסויות.
כאן הבמה שלכם לשאול, לשתף, להתייעץ ולכתוב בכל נושא הקשור להפעלת ילדים בתנועה. בעזרת התנועה, אוסף הילד מידע על העולם סביבו. ועל בסיס מידע זה, לומד כיצד להגיב לסביבתו.
התנועה מפתחת את יכולותיו של הילד בתחום המוטורי, הקוגניטיבי, הרגשי והחברתי, ובנוסף, מעשירה ומחזקת את התמצאותו במרחב.
מדי פעם, יתארחו בפורום אנשי מקצוע מתחום התנועה, שישתפו את כולנו ברעיונות להפעלה בנושאים שונים כגון : חגים, ועונות השנה. בנוסף, תינתן אפשרות להפנות אליהם שאלות בזמן הדיון.
כולי תקווה שפורום זה יהווה קרקע פוריה עבור כל אחד ואחת ויתן את כל המידע הנחוץ לגבי חשיבות הפעלת הילדים בתנועה. שלכם, אורית.
ניהול הפורום :
אורית כהן-עראקי, אמא לאיליי, איה, אדל ואלעד מייסדת "ילדודנס" – תנועה, משחק, סיפור וצליל, חוגי תנועה ומוסיקה בגני ילדים ,הפעלות הורים וילדים.
בוגרת ווינגייט בלימודי מוסיקה ותנועה לגיל הרך, בעלת ניסיון רב בתחום המוסיקה והתנועה לילדים, כותבת מילים ורעיונות תנועתיים לשירי הפעלה, כמו כן, מנחה השתלמויות בתנועה לעוסקים בהוראה לגיל הרך ומדריכה קבוצות של הורים וילדים במוסיקה ותנועה.
קליפ חדש לילדודנס להנאתכם.
| כותרת | פורום | שם | תאריך | שעה | |
|---|---|---|---|---|---|
![]() |
דרושות מדריכות תנועה | פורום - תנועה לגיל הרך | ילדודנס - חוגי תנועה ומוסיקה | 14/05/12 | 11:35 |
|
לכל מדריכות התנועה בגוש דן, אשר מחפשות עבודה לשנת הלימודים הבאה! ילדודנס (חוגי תנועה ומוסיקה לגיל הרך) עורכת יום מיונים (התאריך והמקום שונו) למדריכות תנועה (בעלות הכשרה),
בתאריך 31/5 ביום חמישי בין השעות 17:30-19:30 אחר הצהריים ברח' הפרטיזן 18, ת"א. כל המעוניינת להגיע למיונים, מוזמנת לשלוח קורות חיים למייל: yeladudance@gmail.com |
|||||
![]() |
בלוני אורז | פורום - תנועה לגיל הרך | אהובה | 06/05/12 | 12:18 |
|
מחפשת פעילות ילד והורה עם בלוני אורז תודה!
|
|||||
תגובה |
אורית -ילדודנס | 13/05/12 | 21:35 | ||
|
אהובה יקרה ,
אם הבנתי נכון בלוני ענק מלאים בגרגירי אורז אז גם מרעישים . אם אין לך עדיין נושא אז אני היתי ממליצה רמות גובה מעבר למסירות בגבהים שונים אפשר להצמיד לאברי גוף ולהסתובב יחדיו כגון יד אל יד בטן לבטן וכו אפשר לקיים משחק מסירות לספור עד 20 ולהתמסר כאשר המטרה שהבלון לא יגע ברצפה . מקוה שעזרתי במעט בהצלחה אורית |
|||||
![]() |
עזרה דחופה בפעילות הורים וילדים | פורום - תנועה לגיל הרך | אהובה-מדריכה בתנועה | 06/05/12 | 10:42 |
|
שלום אני חדשה כאן בפורום אני עובדת בחוג תנועה/ג'ימבורי אחה"צ ל7 ילדים בגילאי 4-5 נתבקשתי לעשות פעילות להורים סוף שנה אשמח לקבל רעיונות לפעילות מהנה ומסכמת תודה!
|
|||||
תגובה |
אורית -ילדודנס | 13/05/12 | 21:37 | ||
|
אהבוה אשמח לדעת באיזה נושא תרצי להעביר את הפעילות ?
מה האביזרים שיש ברשותך ? (לא ארצה שתכנסי להוצאות מיותרות ) מחכה לתשובה אורית אשמח לעזור |
|||||
![]() |
חוגי תנועה, מסיבות סופ"ש, קייטנות | פורום - תנועה לגיל הרך | ילדודנס - חוגי תנועה ומוסיקה | 06/05/12 | 08:48 |
|
"ילדודנס"- ילדים רוקדים, עוסק בהפעלת חוגי תנועה ומוסיקה לילדים בגילאים: חצי שנה ועד 8 ע"י חלוקה לקבוצות גיל, חוגי תנועה ומוסיקה הורים וילדים, מסיבות ימי הולדת, הפעלות חד פעמיות, סדנאות בקייטנות והשתלמויות לגננות ומדריכות תנועה.
הפעילויות הינן יחודיות ומציעות מגוון רחב של התנסויות תנועתיות וחשיפה מוזיקלית המאפשרות לילד לפעול וליצור מתוך חופש בחירה, וזאת על מנת שיוכל להתקדם ולהתפתח בקצב האישי שלו ומלוות ע"י מגוון רחב של אביזרים קונבנציונליים ומיוחדים (אשר הושקעו בהם יצירתיות זמן איכות רב והכנה ממושכת ונבחרו בקפידה ע"י אורית) במטרה ליצור עבור הילד פעולות גירוי אשר תגרום לו להנות ולגלות עניין בפעילות וכן יעניקו לו דמיון, מעוף והנאה. דגשים חשובים בתחום המוטורי, קוגניטיבי, חברתי ורגשי.
מסיבות סוף שנה הורים וילדים / רק ילדים - תשאלו את מי שחגג עם ילדודנס...
מגוון פעילויות לקייטנות קיץ - מתאים לגילאי הרך ועד גיל 10.
לפרטים נוספים: לפרטים: 050-3536330 / 052-5752431
|
|||||
![]() |
יום ירושלים | פורום - תנועה לגיל הרך | יפית | 29/04/12 | 01:37 |
|
הי לכם
אשמח לקבל רעיונות להפעלה ביום ירושלים קניתי קפיצים מזהב וככסף גיל הילדים 4-6 |
|||||
תגובה |
אורית -ילדודנס | 02/05/12 | 08:24 | ||
|
שלום יפית
לגבי יום ירושלים , אני ממליצה כל הפעילות המרחבית להשמיע שירי ירושלים ברקע . מכוון שהאביזר הוא קפיצים - אין לי רעיוןנות בשבילך ספציפית שיתחברו לירושלים לעומת זאת אם הית הולכת על קופסאות סימילאק-מטרנה מעבר לפעילות הרצופה של השיעור היה ניתן לבנות את חומת ירושלים עם הקופסאות . מקוה שעזרתי יום נפלא אורית |
|||||
![]() |
המלצה על בידורית | פורום - תנועה לגיל הרך | אריאלה חוויה בתנועה | 02/04/12 | 12:38 |
|
שלום לכולם,
אשמח לקבל המלצה על בידורית לא יקרה מדיי וטובה (שלי התקלקלה) תודה |
|||||
תגובה |
ילדודנס - אורית | 17/04/12 | 14:35 | ||
|
הי אריאלה מה שלומך מותק
לגבי המלצה על דיבורית יש מגוון רחב אשמח אם תאמרי לה מה את מחפשת בדיוק ועל אילו דרישות את רוצה שהדיבורית תענה ואכוון אותך בכל מקרה יש חנות נקראת אדר היא נמצאת ברחוב חשמונאים בת"א מחירים זולים ומגוון רחב ובעיקר שירות ואחריות דברי עם איתן תאמרי לו אורית מילדודנס שלחה אותך מקוה שעזרתי אורית |
|||||
![]() |
סדנאות תנועה לתינוקות 0-6 חודשים | פורום - תנועה לגיל הרך | מיכל | 01/04/12 | 13:48 |
|
שלום לחברי הפורום, אני בוגרת קורס "ליווי התפתחות בתנועת תינוקות" אוני' ת"א- קמפוס שיאים ואחרי כמה שנים של דיבורים אני ממש קרובה לפתיחת סדנא ראשונה שלי בתנועה לגילאים לידה עד 6 חודשים . הסדנא בת 6 מפגשים. אני רוצה לקבל כאן פירגון, עצות, מה מותר לי/ אסור לי במסגרת הסדנא ובעובדה שאני מחזיקה בתעודה של קורס בן 4 חודשים ולא תעודה של פזיוטרפיסטית.
|
|||||
תגובה |
ילדודנס- אורית | 17/04/12 | 14:33 | ||
|
הי מיכל
ראשית בהצלחה !!!! אני היתי ממליצה לעבוד ולחבר ביםן התינוק/ פעוט להורה באמצעות שירים כייף והנאה להגיע עם אביזרים ולא להסתבך בפרט לא בהתחלה . ובעיקר ליישם את מה שלמדת ורכשת מנסיונך בשטח אז שוב בהצלחה אורית |
|||||
![]() |
כנס תנועה ומוזיקה לגיל הרך | פורום - תנועה לגיל הרך | בתשי בן עוזיאל | 25/03/12 | 15:19 |
|
ברצוני להזמינך לכנס תנועה ומוזיקה שיתקיים באסרו חג השבועות, 28.5.12 עם טובי המרצים והמרצות למוזיקה ולתנועה לגיל הצעיר מלידה - 8. על מנת לקבל את חוברת ההרשמה ניתן לצלצל אלי ל-054-5748309 או למייל batche@macam.ac.il בברכה בתשי מנהלת הכנס.
|
|||||
![]() |
הצגות ילדים במיוחד לחברי הפורום | פורום - תנועה לגיל הרך | תיאטרון הסמטה | 25/03/12 | 14:47 |
|
יום ד 28.3 שעה 17:30 העץ הנדיב בתיאטרון הסמטה - סמטת מזל דגים 8 יפו העתיקה .
גברת פונפון לוקחת את הילדים למסע תיאטרלי קסום וייחודי . בהצגה הילדים לומדים על חשיבותם של חברות ונתינה ללא גבולות וגם על החשיבות שבשמירה על העצים והסביבה . להזמנת כרטיסים : 03-6812126 מחיר לילד/ה 35 שח הורה מלווה אחד חינם במיוחד לחברי הפורום (במקום 20 שח) |
|||||
![]() |
פסח-נקיון | פורום - תנועה לגיל הרך | יפית | 20/03/12 | 02:14 |
|
אוני מדריכת תנועה אשמח לעזרתכן בהכנת השיעור שלי לפסח עם מנקה אבק וספוגים,חסר לי רעיונות
לגיל 5 אשמח על כל הכוונה בהתאם |
|||||
תגובה |
ילדודנס-אורית | 20/03/12 | 09:55 | ||
|
יפית יקרה ,
כשאני מכינה את השיעור לפסח אני מחלקת לשתיים את השיעור . פתיחה אני מציינת את האביב ובחלק השני את הניקיון כי "אביב הגיע פסח בא" *לגבי הנקיון - היתי מתחילה בניקיון אישי (אני וגופי) בעזרת הספוג , ההנחיה לנקות את הגוף לסבן לשפשף מכף רגל ועד ראש . שירים מתאימים - אני מותק -דתיה בן דור , נסבן ידיים , וכו ' ואז לאחר שגופי נקי ננקה את הגן לכבוד הפסח , עם הספוגים , והמנקה אבק . במרץ ננקה לכבוד הפסח - ברקע אפשר לנגן מוסיקה אינסטומנטאלית קצבית או כל שיר של נקיון . בהצלחה ! |
|||||
![]() |
מעוניינים לקבל שיר קצבי ומקורי מתנה? | פורום - תנועה לגיל הרך | ילדודנס | 14/02/12 | 12:35 |
|
שילחו לנו מייל לכתובת: yeladudance@gmail.com
ותקבלו לתיבת המייל שלכם שיר מקורי קצבי ומהנה מתנה + מילות השיר. כולכם מוזמנים לצפות בקליפ השיר כאן |
|||||
![]() |
ספור בתנועה לטו בשבט | פורום - תנועה לגיל הרך | הילה | 01/02/12 | 23:08 |
|
שלום אוורית,אני רוצה להעביר סיפור בתנועה לטו בשבט לגילאי 3-6 ,מחפשת רעיון לסיפור ?יצא לי לראות בגנים את הסיפור ששה בשקיק אחד וחנן הגנן ,זה פעם ראשונה שאני מעבירה סיפור בתנועה ,אשמח לעזרה איזה אביזרים ופעילות אפשר להעביר?
ששה בשקיק חשבתי להביא לכול ילד שקית זבל ,הבעיה אני מפחדת שהם יקרעו וגם מה יהיו הפירות? ובקשר לחנן הגנן ,אין לי ממש רעיון !! אשמח לעזרה ,ופתוחה לעוד הצעות לסיפורים ,תודה הילה |
|||||
אני ממש אשמח לעזרה |
הילה | 04/02/12 | 19:58 | ||
|
|
|||||
תגובה |
אורית -ילדודנס | 05/02/12 | 21:19 | ||
|
הילה יקרה שלום ,
לגבי סיפור בתנועה אני חושבת שרעיון השישה בשקיק נהדר , כמובן שאת לא חייבת להשתמש בכל המרכיבים את יכולה לבחור אלמנט אחד בלבד לדוגמא שקיק ובפנים לשים רק דבר אחד (גליל כמו חרוב או תמר ). בכלל אני ממליצה לפרוט את הסיפור ולהשתמש בדמוי הפרי כאביזר ובשקית כשקיק . בגדול שתדעי שכל סיפור בתנועה לא חייב להישען במדוייק על הסיפור . לדוגמא ... רעיון לפעילות בנושא השקיק *תפזרי בחדר חישוקים וגדולים (לכאורה השקיק) תנגני ברקע שיר טו בשבט כל פעם שתעצרי את המוסיקה שישה ילדים יכנסו לחישוק אחד . כמובן שאת יכולה לתת הנחיות בהדרגה ...קודם כל ילד בחישוק לבד ואחר כך שניים וכו '. בנוסף לקפוץ בתוך שקיות גדולות במרחב ... אם נראה לך הכוון אשמח להמשיך ולפתח אותו איתך יום נפלא |
|||||
![]() |
מעון דליה-רמת החיל תל אביב | פורום - תנועה לגיל הרך | מלכה בדש | 30/01/12 | 06:35 |
|
אורית בוקר טוב
תודה שאת כאן,אהבתי לקרוא את התגובות ושמחתי לפגוש אותך. ממך אפשר ללמוד הרבה ויפה שאת משתפת את הידע שלך כאן בפורם לכל הגננות. אוהבת אותך מאד ומאחלת יום קסות. בברכה מלכה |
|||||
תגובה |
אורית | 30/01/12 | 11:56 | ||
|
מלכה יקירתי
תודות אני לשירותכם בכל עת יום נפלא אורית |
|||||
![]() |
מסיבת פורים | פורום - תנועה לגיל הרך | נעמה | 28/01/12 | 21:49 |
|
שלום לך.
צריכה רעיונות להפעלה במסיבת פורים שכולם מחופשים כמובן של גן עירוני גילאי 4-6 עם ההורים. הפעלה פורימית, שמחה, שמפעילה את ההורים והילדים ולא הופעה בידורית שלי. וממש לא בקטע של ליצן או משהו כזה. ורעיונות לשירים שמחים לריקודים משותפים. תודה!! |
|||||
תגובה |
אורית - לדודנס | 30/01/12 | 11:54 | ||
|
ענת יקרה שלום רב , |
|||||
שיר לפורים |
נעמה | 01/02/12 | 20:32 | ||
|
תודה רבה! אשמח לקבל את השיר. האם את רואה את המייל שכתבתי?
|
|||||
תגובה |
אורית - ילדודנס | 05/02/12 | 21:20 | ||
|
|
|||||
הפעלה |
לה לי הליצנית | 16/04/12 | 23:16 | ||
|
שלום לכולם!!!
שמי הילה לה לי הליצנית מופע של ליצנית מורכב מהמון תחומים משחק,קסמים ,דרבוקות ופונפונים מנסיוני בגנים נחמד לילדים לטעום משהו אחר,את הגננת יש כל השנה בשמחות הילה 050-2704500 |
|||||
![]() |
שיר בוקר | פורום - תנועה לגיל הרך | רוית | 23/01/12 | 16:50 |
|
שלום...
מי מכיר\ה את השיר:
אשמח לדעת מי כתכ\ה ושר\ה :
בא הבוקר
בא הבוקר
די לישון 2X
בא הבוקר
בא הבוקר
די לישון 2X
מי יקום הראשון, אני 2X
לצחצח השיניים וישטוף את הפנים
ישפשף את העיניים וימתח האיברים.
בא הבוקר...
בנוסף מחפשת עוד רעיונות לשירי בוקר להפעלה לילדים בגילאי 2-6 שמות שירים וניתן להשיג אותם תודה |
|||||
תגובה |
אורית ילדודנס | 23/01/12 | 19:26 | ||
|
שלום רוית
איני מכירה את שיר הבוקר שהוזכר . אני ממליצה על הדיסק בוקר בא הולכים לגן בו יש המון שירי בוקר ותנועה - עמוס ברזל בנוסף "שיר פעולות הניקיון"- מסיבת ריקודים (ילדודנס ועמוס ברזל) שיר מקסים מקסים לפעולות ובוקר , מאוד מאוד ממכר . המשך פעילות נעימה אורית |
|||||
תגובה לרווית |
ליאת כחלון | 23/01/12 | 20:59 | ||
|
השיר של מאיה בר שלום פשוט מקסים.
|
|||||
תודה |
רוית | 23/01/12 | 22:58 | ||
|
אורית תודה על התשובה והמידע.
רק חשוב לי לשאול מאיפה ניתן לקנות את הדיסק רוית |
|||||
תודה |
רוית | 23/01/12 | 22:59 | ||
|
ליאת תודה לך
אכן שיר מדהים, איפה ניתן למצוא אותו רוית |
|||||
תגובה |
אורית ילדודנס | 24/01/12 | 21:42 | ||
|
רוית את הדיסק ניתן לרכוש בכל החנויות לציוד גננות .
וליאתי תודה על השיתוף אורית |
|||||
![]() |
הפעלות ילדיי בבית | פורום - תנועה לגיל הרך | דינה פוקסמן | 18/01/12 | 22:13 |
|
שלום אורית |
|||||
תגובה |
אורית ילדודנס | 23/01/12 | 19:30 | ||
|
הי דינה ,
בחורף אני מפעילה את ילדיי במשחקי תנועה בבית בנושאים שונים . לדוגמא כעת ביום המשפחה אפשר לשחק משחק הבתים ובעלי החיים לדוגמא: מגדירים מראש היכן יהיה "הבית" לדוגמא סימון בכסא . ואז עומדים ליד הבית ואומרים ההכסא עכשיו ארווה ואנחנו סוסים דוהרים בכל החלל שאמא מוחאת כף חוזרים לארווה . וכן הלאה עם כלב - מלונה תרנגול - לול כמובן שצריך לחכות את תנועת בעלי החיים וכך נהנים וגם לומדים בהצלחה אורית |
|||||
תוכלי לראות כאן |
shay | 13/02/12 | 09:21 | ||
|
בלינק תוכלי לראות דפי עבודה ללימוד הילד ובנוסף דפי צביעה גופי
|
|||||
![]() |
ילדודנס בפייסבוק | פורום - תנועה לגיל הרך | ילדודנס | 15/01/12 | 11:48 |
|
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000428855068
|
|||||
![]() |
השתלמות בבאר שבע | פורום - תנועה לגיל הרך | ילדודנס | 15/01/12 | 11:45 |
|
לתושבי הרצליה והסביבה! ילדודנס מגיעה גם אליכם! ביום רביעי, 18/1/2012 תתקיים השתלמות מומלצת בנושא "מסיבת יום הולדת" בשעה 19:00. ההשתלמות מיועדת לגננות, מפעילים, מדריכים, ליצנים וכל העוסקים במלאכה.
מיקום: רח' הרב מושוביץ 22 הרצליה. לפרטים והרשמה: 050-3536330 / 054-7534116 |
|||||
תיקון-השתלמות בהרצליה |
ילדודנס | 15/01/12 | 11:46 | ||
|
|
|||||
עוד יש מקום להשתלמות בהרצליה מחר? |
מדריכה | 16/01/12 | 23:40 | ||
|
הי אורית
האם עוד יש מקום להשתלמות מחר בהרצליה? כמה בנות בערך צפויות להיות בהשתלמות? מאיזה שעה עד איזה שעה ההשתלמות? והאם המחיר 200 ש"ח כולל את המארז? אשמח לתגובתך המהירה תודה מדריכה |
|||||
לגבי ההשתלמות |
מדריכה | 17/01/12 | 00:02 | ||
|
התכוונתי להשתלמות שמחרתיים |
|||||
פרטים על השתלמויות נוספות |
ילדודנס | 18/01/12 | 22:20 | ||
|
שלום לך
צר לי אך ראיתי את הודעתך כעת וההשתלמות בהרצליה הסתיימה היום. ההשתלמויות הבאות נכון לכעת (היו כבר ארבע החודש) 15/2 - השתלמות בקריות 22/2 - השתלמות במגדל העמק 14/3 - השתלמות במודיעין . |
|||||
![]() |
פרות הדר | פורום - תנועה לגיל הרך | הילה | 15/01/12 | 00:49 |
|
שבוע טוב,אני מחפשת רעיונות לשעור על פרי הדר לגילאי 1-2 איזה אביזר אני יכולה להביא ואיזה פעילות ?? |
|||||
תגובה |
ילדודנס | 15/01/12 | 14:54 | ||
|
הילה יקרה ,
פעילות בתנועה לגילאי 1-2 בנושא פירות הדר היתי מביאה כדורים בגדלים שונים לדוגמא כדורי טניס=לימון כדורי זיזים= תפוז כדורי ספוג בינוניים= אשכולית והיתי מעבירה לילדים שיעור תחושתי כולל גדול /לא גדול ולא קטן / קטן . כמובן היתי משלבת שירי פרדס , לקראת סיום השיעור היתי מבקשת לאסוף את כל "פירות ההדר" לסלסלה גדולה . וומובילה אותם אל השוק ...שמה את השיר הטרקטור של טיף טף . וכולם אחרי מובילים את הפירות לשוק בשיר מקסים . *פעילות נוספת היתי "סוחטת" את הכדורים (פירות) בין הידיים . וחושפת את הילדים לתחושות שונות מכוון שהכדורים בדרגת קושי אחרת ותחושתית שונים . כמובן שאם אין לך את כל הסוגים של הכדורים היתי מתרכזת בסוג אחד בהצלחה |
|||||
פרות הדר |
הילה | 16/01/12 | 20:45 | ||
|
תודה רבה ,
|
|||||
![]() |
מסיבות והפעלות ליום המשפחה | פורום - תנועה לגיל הרך | ילדודנס | 04/01/12 | 12:28 |
|
פעילות משפחתית הורים וילדים
פעילות חוויתית ספורטיבית ומהנה גם לגדולים וגם לקטנים שיתוף פעולה מלא תוך מתן דגש על חיזוק הקשר: שיפור התקשורת, ביטחון עצמי, בניית אמון הדדי, אהבה ונתינה הפעלות מהנות בתנועה מוסיקה ושיר ילדודנס כאן בשבילכם ! ליום המשפחה ולכל יום אחר שתבחרו לפרטים: 050-3536330 yeladudance@gmail.com ________________________________________________________ ילדודנס"- ילדים רוקדים, עוסק בהפעלת חוגי תנועה ומוסיקה לגיל הרך וילדים ע"י חלוקה לקבוצות גיל. הפעילויות הינן יחודיות ומציעות מגוון רחב של התנסויות תנועתיות המאפשרות לילד לפעול וליצור מתוך חופש בחירה, וזאת על מנת שיוכל להתקדם ולהתפתח בקצב האישי שלו ומלוות ע"י מגוון רחב של אביזרים קונבנציונליים ומיוחדים (מושקעים ויחודיים מבית ילדודנס), במטרה ליצור עבור הילד פעולות גירוי אשר תגרום לו להנות ולגלות עניין בפעילות וכן יעניקו לו דמיון, מעוף והנאה. *חוגי תנועה ומוסיקה לגני ילדים, צהרונים. *חוגי תנועה ומוסיקה - הורים וילדים. *הפעלות חד פעמיות: ימי הולדת, מסיבות חגים, סדנאות ועוד. *השתלמויות לגננות ומפעילי חוגים. |
|||||